Sport revalidatie

Bij Praktijk Lambroeck staat sportrevalidatie centraal voor iedereen die na een blessure weer optimaal wil presteren. Of je nu een topsporter bent of recreatief sport, ons team van ervaren therapeuten biedt op maat gemaakte behandelingen om jouw herstelproces te versnellen.

Sportrevalidatie richt zich op het behandelen en voorkomen van sportgerelateerde blessures. Onze aanpak bij Praktijk Lambroeck is holistisch, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakken. Dit zorgt voor een duurzaam herstel en vermindert de kans op herhaling.

Bij Praktijk Lambroeck geloven we in een persoonlijke benadering. We beginnen met een uitgebreide intake om een duidelijk beeld te krijgen van je blessure, sportieve doelen en medische geschiedenis. Op basis hiervan stellen we een revalidatieplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Onze behandelmethoden variëren van manuele therapie en oefentherapie tot technieken zoals dry needling en kinesiotaping.

  • Ervaring en Expertise: Ons team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten met jarenlange ervaring in sportrevalidatie.
  • Individuele Aandacht: We bieden persoonlijke begeleiding en volgen jouw voortgang nauwkeurig.
  • Multidisciplinaire Benadering: We werken nauw samen met sportartsen, orthopeden en andere specialisten om een optimaal herstel te waarborgen.
  • Moderne Faciliteiten: Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur om jouw herstel zo effectief mogelijk te maken.

Het herstelproces bij Praktijk Lambroeck bestaat uit verschillende fasen, waarbij we streven naar een stapsgewijze opbouw van kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Onze therapeuten begeleiden je bij elke stap, van de acute fase na een blessure tot de volledige terugkeer naar je sport.

Heb je een sportblessure opgelopen en wil je snel en verantwoord herstellen? Neem dan contact op met Praktijk Lambroeck voor een intakegesprek. Samen zorgen we ervoor dat je weer op je best kunt presteren.